Bureaus

41 artikelen

Zakelijke bureaus zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt ze helemaal zelf samenstellen bij LUMZ at Work. Zo heb je voor iedere medewerker het juiste formaat en de juiste functies. Je hebt keuze uit een breed scala aan kleuren en materialen voor het bureaublad en voor het onderstel. Maatwerk is mogelijk. Denk ook aan accessoires voor het bureau zoals een kabelgoot, kabeldoorvoer, afsluitbare lade, computerkast-houder, scheidingswanden en meer. 

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

 

In hoogte verstelbaar bureau samenstellen

Bij LUMZ at Work kun je eenvoudig zelf je zit-sta bureau samenstellen. Voor je thuiswerkplek óf om je bedrijf mee in te richten. Een zit-sta bureau kent vele voordelen ten opzichte van een klassiek bureau. Door zitten en staan af te wisselen wisselt de gebruiker regelmatig van houdig, wat het welzijn zal bevorderen en de kans op lichamelijke klachten zal verkleinen. Een ander groot voordeel van een in hoogte verstelbare bureau is dat deze heel nauwkeurig kan worden afgesteld om de juiste werkhouding aan te nemen. Een bureau met geheugenfunctie biedt uitkomst wanneer meerdere mensen gebruik maken van eenzelfde bureau.

In hoogte verstelbare bureaus kunnen grofweg onderverdeeld worden in onderstaande categoriën:

• Niet instelbare bureaus
• Eenmalig instelbare bureaus
• Handmatig verstelbare bureaus met slinger
• Elektrisch verstelbare bureaus
• Elektrisch verstelbare bureaus met geheugenfunctie

Je bent zowel zakelijk als particulier van harte welkom in onze showroom in Houten (Utrecht). Hier kun je alle mogelijkheden in het echt bekijken zoals materialen, designs, functies en meer. Test onze bureaus en kom erachter welk bureau bij jou of jouw bedrijf past.