Banken en Fauteuils

74 artikelen

Breng comfort en sfeer in de lobby, ontvangstruimte of kantine van je bedrijf. Verwelkom je gasten en nodig ze uit om plaats te nemen op een lounge bank of grote design fauteuil. Comfort en sfeer op de werkvloer bevorderen de productiviteit en het welzijn van mensen. Een loungehoek biedt uitkomst als je in informele(re) sfeer wilt spreken met een medewerker of zakenrelatie. Of als je even een andere omgeving wilt dan de drukke kantoortuin. Onze banken en fauteuils zijn uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Banken en fauteuils voor op kantoor

Wat is de juiste bank of fauteuil voor op de werkvloer? Dat hangt af van meerdere factoren. Hoe intensief wordt de bank gebruikt? Wil je een bank op maat of is een standaard 3-zits of hoekbank ook voldoende? Wordt er gegeten en gedronken op de bank waardoor de kans op vlekken groter is? Wil je een zithoek met actieve zithouding of liever een loungebank? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen om tot een juiste keuze te komen. LUMZ at Work heeft overal een oplossing voor.

Professioneel impregneren tegen vuil en vlekken
Slijtvaste stoffen van 75.000 Martindale of meer
Maatwerk met keuze uit opstellingen, bekleding en kleuren.

Je bent zowel zakelijk als particulier van harte welkom in onze showroom in Houten (Utrecht). Hier kun je vele mogelijkheden in het echt bekijken zoals stoffen, materialen, kleurstalen en meer. Ook kun je proefzitten om comfort en functies te testen.