Vergaderstoelen

49 artikelen

Stoelen voor de vergaderruimte zijn er in allerlei soorten en maten. Ontdek welke vergaderstoelen het beste bij jouw bedrijf passen. Worden er veel lange vergaderingen gehouden waarbij urenlang comfortabel op de stoelen moet worden gezeten? Dan adviseren we je om extra te letten op het comfort van de vulling, verstelbaarheid en eventuele armleuningen. Zijn jullie meer van de snelle vergaderingen? Dan zou je het design van de vergaderstoelen voorop kunnen stellen. Wat je ook zoekt, we helpen je graag bij het vinden van de juiste stoelen!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Zelf vergaderstoelen samenstellen

Je kunt eenvoudig één van onze standaard vergaderstoelen kiezen. We hebben namelijk een brede collectie voor je opgesteld. Ondanks ons ruime aanbod kan het natuurlijk zijn dat jouw perfecte vergaderstoel er niet tussen zit. Wil je bijvoorbeeld een specifieke kleur van je bedrijf? Geen probleem! Veel van onze vergaderstoelen kun je ook helemaal zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld uit:

• Heel veel soorten bekleding en kleuren
• Vaste of verrijdbare onderstellen
• Materialen van het frame

Je bent zowel zakelijk als particulier van harte welkom in onze showroom in Houten (Utrecht). Hier kun je alle mogelijkheden in het echt bekijken zoals stoffen, materialen, kleurstalen en meer. Ook kun je proefzitten om comfort en functies te testen.