Kasten

60 artikelen

We werken natuurlijk zo veel mogelijk online en zonder papier. Toch ontkomen we er niet aan om kasten op kantoor te hebben. Kasten hebben namelijk veel meer functie dan alleen het opbergen van spullen. Een wandkast breekt de ruimte door zijn hoogte en vaak ook breedte. De kleuren en materialen uit bureaus en ander meubilair kunnen terugkomen in de deuren en lades van de kast. Een roomdivider kan zelfs deels een akoestische werking hebben door er boeken, planten, decoratie etcetera in te zetten. Dit zorgt ook voor een gezelligere, huiselijke sfeer op kantoor waar mensen zich prettig voelen. Je zou haast vergeten dat je er ook spullen in kunt opbergen!
Wandkasten & Archiefkasten Lockerkasten Roomdivider Ladeblokken & Bureau-extenties

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Archiefkasten samenstellen

Met ons modulaire kastensysteem bepaal je zelf de indeling en maatvoering van de kastenwand. Ga je voor een strakke uitstraling en veel opbergruimte door hoge kasten te gebruiken? Of wil je liever een speelse indeling door gebruik te maken van kasten in diverse hoogtes en indelingen? Wat je ook voor ogen hebt, het is mogelijk. Bepaal zelf je kleur ombouw, deuren en lades. Ook het gebruik van handgrepen, sloten, rekken en haken kun je zelf bepalen. Bekijk alle archiefkasten en wandkasten en ontdek wat past bij jouw kantoor.

Lockerkasten

Zeker in grotere kantoorruimtes met flexplekken komen en gaan veel mensen op een dag. En iedereen brengt een jas, tas, helm, lunchpakket of iets anders mee. Geef iedereen de kans om zijn of haar spullen veilig op te bergen in één van de lockers. Zo blijft ook het kantoor opgeruimd en schoon. Onze lockerkasten hebben eindeloos veel mogelijkheden. Van kleine kluisjes met sleutels tot grote kluiskasten met elektronisch cijferslot. De deuren zijn verkrijgbaar veel kleuren en materialen. Zo kun je een opvallende kluiswand ontwerpen óf gaan voor een subtiele, rustige uitstraling. We helpen je graag bij het maken van een goede keuze.