Zitmeubelen

189 artikelen

Of je nu je thuiskantoor wilt renoveren óf een bedrijf gaat inrichten; zitmeubilair uitzoeken vraagt altijd om wat extra aandacht. Zo zorg je dat jijzelf en anderen een volledige werkdag comfortabel kunnen werken. LUMZ at Work biedt een ruim assortiment zakelijke zitmeubelen. Van ergonomische bureaustoelen tot design vergaderstoelen. Richt je bedrijf of kantoor verder in met loungestoelen en barkrukken. Ruimte om te ontspannen draagt bij aan een prettige werkomgeving. Onze fauteuils en banken zijn uitermate geschikt om jouw zakelijke lounge mee in te richten.
Bureaustoelen Vergaderstoelen Banken & Fauteuils Barkrukken

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke zitmeubelen voor op kantoor passen bij jou?

Niets zo persoonlijk als een bureaustoel. Daarom is het raadzaam om vooraf te bedenken wie de bureaustoel gaat gebruiken. Alleen jijzelf op je thuiskantoor? Kies dan vooral wat je mooi vindt en kom proefzitten in onze showroom om te bepalen of de stoel bij jouw lichaam past. Gaan meerdere collega's op een flexplek gebruik maken van eenzelfde bureaustoel? Dan raden we aan om een ergonomische bureaustoel te kiezen die veel instellingen heeft en toch eenvoudig te bedienen is. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Zelf je zitmeubelen samenstellen

Ondanks ons ruime assortiment kan het natuurlijk zo zijn dat jouw perfecte bureaustoel er niet tussen zit. Geen probleem! Veel van onze zitmeubelen kun je helemaal zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld uit:

• Heel veel soorten bekleding en kleuren
• Gestoffeerde of Netweave rugleuning
• Armleuningen met diverse functies
• Kleur en materiaal van het onderstel en frame

Behalve bureaustoelen kun je nog veel meer zitmeubelen in diverse soorten bekleding samenstellen. Denk aan banken, fauteuils en barkrukken geheel in de huisstijl van jouw bedrijf. Creëer de mooiste ontvangstruimtes, kantoortuinen en conference rooms bij LUMZ at Work. Advies nodig? We helpen je graag verder bij het vinden van de juiste zitmeubelen voor jouw project.