Bureaustoelen

1 artikel

Welke bureaustoel bij jou past is afhankelijk van veel factoren. Daarom is het raadzaam om vooraf te bedenken wie de bureaustoel gaat gebruiken. Alleen jijzelf op je thuiskantoor? Bedenk dan vooral wat je mooi vindt, welke eigenschappen je belangrijk vindt en kom proefzitten in onze showroom om te bepalen of de stoel bij jouw lichaam past. Gaan meerdere collega's op een flexplek gebruik maken van eenzelfde bureaustoel? Dan raden we aan om een ergonomische bureaustoel te kiezen die veel instellingen heeft en toch eenvoudig te bedienen is. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. 

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

 

Zelf je bureaustoel samenstellen

Je kunt natuurlijk snel en eenvoudig één van onze standaard bureaustoelen kiezen. We hebben namelijk al enkele bureaustoelen voor je samengesteld. Ondanks ons ruime aanbod kan het natuurlijk zijn dat jouw perfecte bureaustoel er niet tussen zit. Geen probleem! Veel van onze bureaustoelen kun je ook helemaal zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld uit:

• Heel veel soorten bekleding en kleuren
• Gestoffeerde of Netweave rugleuning
• Armleuningen met diverse functies
• Kleur en materiaal van het onderstel en frame

Je bent zowel zakelijk als particulier van harte welkom in onze showroom in Houten (Utrecht). Hier kun je alle mogelijkheden in het echt bekijken zoals stoffen, materialen, kleurstalen en meer. Ook kun je proefzitten om comfort en functies te testen.